DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Oyuncu Beril Pozam’ın ‘Yalı Çapkını’ ve ‘Suna’ itirafları gündem oldu!

Oyuncu Beril Pozam’ın ‘Yalı Çapkını’ ve ‘Suna’ itirafları gündem oldu!
REKLAM ALANI
30.12.2022 03:11
116
A+
A-

Beril Pozam, Onedio YouTube kanalında sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, “Çapkın biriyle beraber olabilir misin? Yoksa kıskançlıktan delirir misin?” sorusu üzerine, “Kıskançlıktan delirmem. Ben karşılıklı ilişkide güven arayan bir insanım. Kaygılandığım yerde durmam. Çapkın biri bana çekici bile gelmez” ifadelerini kullandı.

class=”medyanet-inline-adv”>

“HER DEFASINDA BOZARIM ONLARI”

En sinir olduğu özelliğin aptal yerine konulmak olduğunu belirten Pozam, “Hepimizin bir zeka seviyesi, duyguları, tecrübe ettikleri var. Bunu hiçe sayan tiplere sinir oluyorum, her defasında da bozarım onları, avlarım” şeklinde konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“BUNCA KÖTÜLÜĞÜN ARASINDA KENDİNİ SAĞLAM TUTABİLMİŞ”

27 yaşındaki güzel, “Suna ve Seyran’ın yaşadıkları şeyler çok can sıkıcı. Sen gerçekten Suna olsan yapabilir miydin?” sorusunu şöyle cevapladı:

Bilmem. Yaşadıkları durum çok zor. İnsanların içinde bulunduğu durumlara benzer koşullar altında olmadan yorum yapmak beni biraz geriyor. Büyük konuşmuş gibi hissediyorum. Suna gibi dayanabilir miydim? Bir fikrim yok, Allah Suna’ya sabır vermiş, güç vermiş. Bütün kötülüğün ve karanlığın arasında kendini sağlam tutabilmiş. Suna’nın bu dünyada var olduğunu bilebilmek, güçlü bir şekilde yaşıyor olması beni mutlu ediyor.

“CANIMI ACITIYOR”

Beril Pozam, “Bazı sahnelerde role hazırlanırken bir sürü insanla sohbet etme fırsatı buldum ve onların hikayelerini dinledim. Bazı sahneler bana bire bir anlatılan hikayelerden biri oluyor. O anları oynamak ya da oynandığını görmek, biraz canımı acıtıyor” dedi.

class=”medyanet-inline-adv”>

“İNŞALLAH BAŞINA KÖTÜ ŞEYLER GELMEZ”

Öte yandan “Suna’nın bu hali ne olacak?” diyen bir takipçisine de yanıt veren oyuncu, “Hiç bilmiyorum. Genç bir kadın, hayatı öğreniyor. İnşallah başına çok kötü şeyler gelmez. Umutluyum ondan. Suna bence akıllı biri” açıklamasını yaptı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.