DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

50 yaşındaki Sofia Vergara bikinisiyle poz verdi

50 yaşındaki Sofia Vergara bikinisiyle poz verdi
REKLAM ALANI
30.12.2022 03:11
93
A+
A-

‘Modern Family’ dizisinin yıldızı Sofia Vergara (50), geçtiğimiz sene sunuculuğunu üstlendiği 2021 Stand Up to Cancer etkinliğinde, kendisine henüz 28 yaşındayken konulan tiroit kanseri teşhisinden söz etmişti.

class=”medyanet-inline-adv”>

ABD’li oyuncu Vergara, “Rutin muayenede doktorum boynumda bir yumru fark etti. Pek çok test yaptılar ve sonunda bana tiroit kanseri olduğumu söylediler” demişti. 

“KANSERLE İLGİLİ HER ŞEYİ ARAŞTIRDIM”

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Gençken kanser sözcüğünü duyduğunuzda aklınız pek çok yere gidiyor…” diyen Vergara, “Panik yapmamaya çalıştım ve eğitim almaya karar verdim. Her kitabı okudum, kanserle ilgili her şeyi araştırdım.” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu, ayrıca “Erken teşhis ve doktorlarım ile ailemin desteğini almak en önemlisiydi” diye konuşmuştu.

HALA İLAÇ KULLANIYOR 

Vergara, daha önce de kanserle mücadelesini anlatırken, tiroidinin alınması gerektiğini ve böylece tamamen iyileşebileceğini açıklamıştı. Oyuncu, hipotiroidiyi (tiroit bezinin az çalışmasına bağlı olarak tiroit hormonlarının az salgılanması) önlemek için hala ilaç kullanıyor. Ünlü yıldız, konuşmasında; “Bu süre zarfında sadece tiroit kanseriyle ilgili değil, aynı zamanda kriz zamanlarında birlikte daha iyi olduğumuzu da öğrendim” ifadesini kullandı. Ünlü oyuncu, geçen yıl hayranlarına mamografi çektirmenin önemini anlatmıştı.

class=”medyanet-inline-adv”>

YILLARA MEYDAN OKUYOR

Sofia Vergara, sosyal medyadaki son pozlarıyla olay oldu. Kocasıyla tatilde olan 50 yaşındaki Vergara siyah bikinisini giyip yıllara meydan okuduğunu kanıtladı. Güzelliğiyle dikkat çeken Sofia Vergara’ya beğeni yağdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRSofia Vergara sahneden düştü Haberi Görüntüle

“ÇOK FAZLA SEBZE TÜKETİYORUM”

Güzel oyuncu daha önce “Çok fazla sebze tüketiyorum. Yeşil çay içiyorum ve yaban mersini yiyorum. Geceleri de papatya çayıma bir kaşık toz kolajen ekliyorum. Bol miktarda da su içiyorum” diyerek beslenme düzenini anlatmıştı.

BİR ÇOCUK ANNESİ

Öte yandan Sofia Vergara, ilk evliliğini 1991-1993 yılları arasında lise aşkı Joe Gonzales ile gerçekleştirmişti. Vergara’nın bu ilişkiden Manolo Gonzalez Vergara adında bir oğlu bulunuyor.

MUTLU EVLİLİK

Aşka küsmeyen Vergara, 2015 yılında da kendisi gibi oyuncu olan Joe Manganiello ile dünyaevine girdi. İkili mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Joe Manganiello'dan Sofia Vergara itirafı: Gözlerimi alamadım!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRJoe Manganiello’dan Sofia Vergara itirafı: Gözlerimi alamadım!Haberi Görüntüle

YILLARA MEYDAN OKUYAN ÜNLÜLER…

Sharon Stone (64)

Jennifer Lopez (53)

Brooke Burke(51)

class=”medyanet-inline-adv”>

Salma Hayek (56)

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.