DOLAR
32,3687
EURO
34,9670
ALTIN
2.325,46
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Tate kardeşler için çember daralıyor! Sevgilisinin evi basıldı

Tate kardeşler için çember daralıyor! Sevgilisinin evi basıldı
REKLAM ALANI
14.01.2023 01:22
77
A+
A-

Google’ın 2022’de en çok aranan kişileri listesinin başında yer alan Andrew Tate, birçok konuda aşırı uçlarda yaptığı açıklamalarıyla tanındı, sık sık kadınlara hakaret eden ya da aşağılayan paylaşımlar yaptı. Kadınları mülk ile kıyasladı, kendisini aldatan bir kadına nasıl zarar vereceğini ayrıntılı bir şekilde anlattı. Dahası, erkeklerin büyük kadınlar yerine 18-19 yaşındaki kadınları tercih etmesi gerektiğini söyledi.

class=”medyanet-inline-adv”>

Aşırı sağ ideolojiye sahip çevrelerde tanınıp sevilen ABD’li kick boksçu, bazı podcast bölümlerinde verdiği yanıtların ve Twitch yayınlarının dolaşıma girmesiyle ana akımda ünlendi.

Sosyal medya ikonunun dondurulan Twitter hesabı geçen ay yeniden açıldı. Facebook, Instagram, YouTube ve TikTok’ta ise halen yasaklı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

GRETA İLE SOSYAL MEDYADAN ATIŞTI

Andrew Tate, 2022’nin son haftasında önce paylaştığı bir Twitter mesajıyla dünya gündemine geldi. Çevre aktivisti Greta Thunberg’i etiketleyen kick boksçu, “Bana email adresini gönder, sana araba koleksiyonumun listesini ve karbon emisyonlarının miktarını atayım” diye yazdı. Mesajda ayrıca iki iki lüks arabasının motorlarına dair özellikleri paylaşarak 33 arabası olduğunu belirtti.

19 yaşındaki çevre aktivisti Thunberg ise, kick boksçu Tate’e verdiği yanıtla Twitter’ı kelimenin tam anlamıyla salladı: “Evet lütfen, aydınlat beni: küçük….enerjisi@işinebak.com.” Thunberg’in yanıtını Twitter’da beğenenlerin sayısı 3,1 milyonu aştı, bir kullanıcı 19 yaşındaki aktivistin yanıtıyla ‘Tate’i bitirdiğini’ yazdı.

class=”medyanet-inline-adv”>

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRAndrew Tate’i önündeki pizza kutusu ele verdi! Malikaneden silahlar, kılıçlar ve ‘goril dolar’ çıktıHaberi Görüntüle

MALİKANEDEN İLK GÖRÜNTÜLER

Yılın en çok ses getiren Twitter mesajına hedef olan Andrew Tate, 2022’nin son günlerini ise gözaltında geçirecek. Sosyal medya ikonu ile kardeşi Tristan Tate, Romanya’da gözaltına alındı.

ABD merkezli yayın kuruluşu Semafor, Romanya merkezli Libertatea ve Gândul gazetelerine göre polis, insan kaçakçılığı ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında Tate kardeşleri gözaltına aldı. Haberlerde ayrıca, insan kaçakçılığının yanı sıra bu isimlere tecavüz suçlamasının da yöneltildiği aktarılıyor. Tate kardeşlerin avukatları bir açıklama yapmadı ancak göz altıyı doğruladı.

Savcıların açıklamasında ise şüphelilerin ‘kadınları pornografik görüntüler oluşturmaya zorladığı ve böylece çok yüksek paralar kazandıkları’ belirtildi. Tate kardeşler tarafından cinsel tacize uğrayan altı kadının olduğu da açıklamaya eklendi.

PİZZA KUTUSU BAŞINA BELA OLDU

İngiliz medyasına yansıyan haberlere göre, Andrew Tate’i yakalatan detay Greta Thunberg’le girdiği atışma sırasında yayımladığı bir videoda olabilir. 36 yaşındaki kick boksçunun Thunberg’i aşağılamayı denediği kayıtta önünde iki kutu pizza vardı. Polis ekipleri, pizzada kutularındaki bilgilerden Tate ve kardeşinin Romanya’daki karargahlarının adresini bulmayı başardı.Tate’in malikanesi, Bükreş’in eteklerindeki Pipera, Voluntari’deydi. Puro içip kaslarını gösterdiği videonun kaydedildiği görüntüdeki Jerry’s Pizza şirketine ait kutular, Tate’i yaktı.

class=”medyanet-inline-adv”>

Polislerin baskınında malikanede bir silah odası ve video sohbet stüdyosu bulundu. Konforlu deri koltuklar, James Bond temalı cam gardrop ve babasına adanmış devasa bir satranç tahtası diğer detaylar. Yüksek teknolojili güvenlik kamerası odasındaki bir başka ayrıntı, ABD dolarlarından yapılmış bir goril figürü.

KIZ ARKADAŞININ EVİNE ŞOK BASKIN

Öte yandan Tristan Tate’nin kız arkadaşı Abigail Tyson’ın Romanya’nın en lüks bölgelerinden olan “Pipera’da” bulunan lüks evi polisler tarafından basıldı. Evde arama yapan yetkililer bulunanlar hakkında bilgi vermedi. Abigail Tyson hakkında ise henüz herhangi suç iddianamesi hazırlanmadı.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Tate kardeşlere ait olan 7 eve daha baskın yapıldı. Pipera’da bulunan evlerin fiyatları 1 milyon euro gibi bir rakama satılırken, yetkililer Tate kardeşlerin servetlerini Dubai ve Romanya olmak üzere 2 ülkede tuttuğu üstüne yoğunlaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRDünyanın konuştuğu fenomen Tate kardeşlerin son hali! Polis ikisini de birbirine kelepçelediHaberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİREn zengin evcil hayvanlar açıklandıHaberi Görüntüle

Ciğer kralı itiraf etti: 'Yalan söyledim!'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRCiğer kralı itiraf etti: ‘Yalan söyledim!’Haberi Görüntüle

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.