DOLAR
32,5527
EURO
34,9375
ALTIN
2.444,02
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Milli Savunma Bakanlığı’ndan ‘Karakızlar’ paylaşımı – En Son Haber

Milli Savunma Bakanlığı’ndan ‘Karakızlar’ paylaşımı – En Son Haber
REKLAM ALANI
16.01.2023 04:34
73
A+
A-

Bakanlığın resmi Twitter hesabında yer verdiği ‘Karakız’ isimli deniz mürettebatının en caydırıcı unsur olduğu ifade edildi. Paylaşıma, “Mavi Vatan’ın yılmaz bekçileri, namıdiğer Karakız’lar” notu ile paylaşıldı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) bu kez deniz mürettebatının görüntülerini paylaştı.

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Türkiye’nin mavi derinliklerdeki güvenliğini artıran Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) operasyonuna yer verildi.

“En caydırıcı unsurlardan biri”

Paylaşıma ise şu şekilde not düşüldü:

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“Mavi Vatan’ın yılmaz bekçileri, namıdiğer “Karakız”lar… Deniz Kuvvetlerimizin en caydırıcı unsurlarından biri… Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, ülkemizin huzur ve güvenliği için havada, karada, denizde ve her yerde… Bazen göremeseniz de hep sizinle..”

Milli Savunma Bakanlığı’ndan 'Karakızlar' paylaşımı

Hedeflere ‘Bismillah, ateş’ talimatıyla atıl yapılıyor

Mürettebatın seyir hali operasyon ile yangın tatbikatında, tehdit unsuru teşkil eden hedeflere atış yapılmadan önce, “Bismillah, ateş” talimatı verildiği görüldü.

Bir personel, görevlerini her an harbe hazır bulunma olduğunu belirterek, millileşen cihaz ile sistemler ve ateş gücüyle caydırıcı olduklarını ifade etti.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan 'Karakızlar' paylaşımı

“Canımızı birbirimize emanet ederiz”

Bir başka personel ise döneceklerini günü bilmeden operasyona çıktıklarını ve gece ve gündüzü ışığın renginden anladıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

“Haftada 1 gün 3 dakika içerisinde duş alır, bir yatağı iki kişi paylaşırız. Kader birliğiyle, canımızı birbirimize emanet ederiz. 2 tip gemi vardır, denizaltılar ve hedefleri. Korku ve endişe nedir bilmeyiz.”

Milli Savunma Bakanlığı’ndan 'Karakızlar' paylaşımı

“Kader birliği ve profesyonellik anlayışıyla…”

Türkiye Cumhuriyeti’nin Mavi Vatan’ın derinliklerindeki hak ve menfaatlerini sağlamak ve korumakla görevli olduklarını belirten personel, sözlerine şöyle devam etti:

“Bunun için personelimizle ve Karakız’larımız ile bütünleşerek kader birliği ve profesyonellik anlayışıyla, kendiliğinden işleyen kusursuz bir organizasyon oluşturmak gayretindeyiz”

Milli Savunma Bakanlığı’ndan 'Karakızlar' paylaşımıMilli Savunma Bakanlığı’ndan 'Karakızlar' paylaşımıMilli Savunma Bakanlığı’ndan 'Karakızlar' paylaşımıMilli Savunma Bakanlığı’ndan 'Karakızlar' paylaşımıMilli Savunma Bakanlığı’ndan 'Karakızlar' paylaşımı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.