DOLAR
32,6286
EURO
34,7879
ALTIN
2.511,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan SADAT reklamı tehdidi – En Son Haber

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan SADAT reklamı tehdidi – En Son Haber
REKLAM ALANI
16.01.2023 04:34
78
A+
A-

TV100, Kılıçdaroğlu’nun yayını esnasında gösterilen SADAT reklamı nedeniyle reklam müdürü ve yayın sorumlusunu işten çıkardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam TV100 ekranlarında Uğur Dündar’ın sunumuyla yayınlanan ‘Haftanın Panoraması’ isimli programa konuk oldu.

Program sırasında Kılıçdaroğlu’nun daha önce kapısının önüne giderek hakkında iddialarda bulunduğu SADAT’ın reklamı yayınlandı.

Yaşananların ardından Kemal Kılıçdaroğlu konuya ilişkin bir paylaşım yaptı ve SADAT’a göndermede bulunarak, “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz!” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımına SADAT’tan cevap geldi.

SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi sosyal medyadan yaptığı açıklamada reklamın Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında yayınlanması için bilinçli olarak çalışma yürüttüklerini belirtti. 

Tanrıverdi, Kılıçdaroğlu’na, “Kim derdi Kılıçdaroğlu bin beş yüz liralık bir reklama mağlup olacak diye… Biz aklımızın zekatını versek sen ihya olursun.” yanıtını verdi.

SADAT’tan Kılıçdaroğlu’na cevap geldi

Tanrıverdi paylaşımlarına şöyle devam etti:

“Bu nasıl bir paranoya… İcraat makamı iftiradan başka bir şey üretmiyor. 
 
2022 yılına dönük PR incelemesi yaptığımızda SADAT ile Kılıçdaroğlu’nun  birlikteliğinin en iyi reytingi yaptığını gördük. Reklam departmanımız 1.500 TLlik bir reklam vererek bu reytingi güzel bir PR çalışmasına döndürmüş. Tebrik ederim.

Aslında ben Halk TV veya TELE1 istemiştim  fakat Kılıçdaroğlu onların reytingi düşük kaldığı için TV100’ü tercih etmiş. Ama sıkıntı yok, söz o kanallara da çıkarsa onlara da reklam veririz. Hem de 750 liralık (reyting / izlenme oranı meselesi)

‘CHP’den bir kadın SADAT’ı aradı’

Etkili reklam için Halk TV veya Tele1’i  planlıyorduk. Hafta ortası CHP’den bir hanım kardeşimiz Kılıçdaroğlu’nun Dündar’la yapacağı programın Cumartesi yayınlanacağı bilgisini verince kanal planlamamızı değiştirmek zorunda kaldık.

Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor… Değil mi Kılıçdaroğlu?”

Yaşananların ardından TV100’den konuya ilişkin bir açıklama geldi.

‘Politik gönderileri bilmemekten kaynaklanan bir hata’

Kanalın reklam biriminin politik gönderileri bilmemesinden kaynaklanan bir hata’ olarak açıklama yapıldı.

TV100’den yapılan açıklamada, “Kanalımız Tv100’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yayını sırasında dikkatsizlik ve özensizlik sonucu yayına giren 8 saniyelik SADAT reklamı nedeniyle siyasi bir fırtına koparılmak istenmektedir.Kanalımız Tv100, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Uğur Dündar ile birlikte bu olayın mağdurları arasındadır. SADAT yetkililerinin “Gol” diye attıkları ahlaka sığmayan Tweet’den yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır.” dendi.

Reklam müdürü ve yayın sorumlusu işten çıkarıldı

Ayrıca TV100 olay üzerine, Kanal Reklam Genel Müdürü ve yayın sorumlusunu işten çıkardı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.