DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Elvis’in kızı da erken veda etti!

Elvis’in kızı da erken veda etti!
REKLAM ALANI
16.01.2023 04:31
62
A+
A-

DIŞ HABERLER SERVİSİ – Rock müziğin efsanevi sesi, ABD’li şarkıcı Elvis Presley, 1977’de 42 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Doktorlar, “Rock’n Roll Kralı”nın kullandığı reçeteli ilaçlara bağımlılıktan kaynaklanan kalp krizinden öldüğünü söylemişti. Elvis Presley’nin tek çocuğu olan kızı, şarkıcı Lisa Marie Presley de önceki akşam 54 yaşında kalp krizinden yaşamını yitirdi. Lisa Marie Presley’nin Kaliforniya Calabasas’ta bulunan ve ilk eşi Danny Keough ile paylaştığı evinde temizlik görevlisi tarafından hareketsiz halde bulunduğu belirtildi. Keough’un Presley’ye sağlık görevlileri gelene kadar kalp masajı yaptığı ancak hastaneye kaldırılan Presley’nin kurtarılamadığı bildirildi.

class=”medyanet-inline-adv”>

Genetik rahatsızlık

Lisa Marie Presley’nin annesi Priscilla Presley (77) kızının öldüğünü duyururken, “Tanıdığım en tutkulu, güçlü ve sevgi dolu kadını kaybettik. Bu derin kayıpla başa çıkmaya çalışırken mahremiyet istiyoruz. Sevgi ve dualar için teşekkürler” dedi. Üç gün önce katıldığı Altın Küre Ödülleri’nde yanındaki kişilerin koluna girerek yürüyen Lisa Marie’nin ailesinden geçen genetik bir kalp rahatsızlığı bulunduğu öne sürüldü. Elvis Presley’nin yakın akraba olan büyükannesiyle büyükbabasının çocuk sahibi olmalarının sonraki nesillerde sağlık sorunlarına yol açtığı öne sürülüyor. Elvis Presley’nin annesi Gladys da 46 yaşında kalp yetmezliğinden ölmüştü. Gladys’in her biri 40’lı yaşlarında kalp yetmezliği veya akciğer komplikasyonlarından ölen 3 kardeşi vardı. Bu ölümlerin sağlık sorunlarına yol açan genetik bir bozukluk olan Alfa-1 antitripsin eksikliğinden kaynaklanmış olabileceği düşünülüyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

class=”medyanet-inline-adv”>

Mirasın çoğunu yitirdi

Lisa Marie Presley babasından kendisine miras kalan 100 milyon dolarlık servetinin büyük bir kısmını, Barry Siegel’i işletme müdürü olarak işe almasından sonra kaybetti. Siegel 2005’te Lisa Marie’nin babasının varlıklarını yöneten Elvis Presley Enterprises’daki hissesinin yüzde 85’ini sattı. Lisa Marie bu nedenle babasının isim ve imaj haklarının kontrolünü yitirdi. Presley, mirasını yanlış yöneterek kendisini 16 milyon dolar borçlandırdığı suçlamasıyla 2018’de Siegel’e dava açtı. Presley ikiz kızları için ayda 40 bin dolar isteyen son eşi Michael Lockwood ile de mahkemelikti.

Lisa Marie Presley, oğlu Benjamin ile.

Oğlunu kaybedince toparlanamadı

Lisa Marie Presley, sırasıyla müzisyen Danny Keough, pop star Michael Jackson, aktör Nicolas Cage ve müzik yapımcısı Michael Lockwood ile evlenip boşanmıştı. Bu evliliklerinden 4 çocuğu olan Presley, 2020’de oğlu Benjamin Keough’un (28) intiharının ardından toparlanamamıştı. Babası Elvis Presley’i henüz 9 yaşındayken kaybeden, onun yerde uzanan cansız bedeniyle karşılaştığında travma geçiren Lisa Marie, hayatı boyunca uyuşturucu ve ilaç bağımlılığıyla mücadele etmişti. Babasının ünü nedeniyle çok erken tanıştığı şöhretin mutluluk getirmediği Lisa Marie’nin ikinci eşi Michael Jackson da 2009’da 51 yaşındayken ilaç zehirlenmesinden ölmüştü.

 

 

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.