DOLAR
32,5646
EURO
34,8782
ALTIN
2.431,80
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Binomo’dan yeni yılda başarılı olmak için yararlı olacak beş beceri önerisi

Binomo’dan yeni yılda başarılı olmak için yararlı olacak beş beceri önerisi
REKLAM ALANI
16.01.2023 04:33
53
A+
A-

Birçok kişi yeni yılda ulaşılması gereken önemli hedeflere dair planlamalar yapıyor.

Hedeflerini belirleyenlerin başarı sağlamak adına bir yol haritası çizmeleri gerekiyor. Peki hangi beceriler bu serüvende bizlere yardımcı olabilir? Alım satım platformu Binomo, 2023’te başarılı olmak için yararlı olacak beş beceri önerisini açıkladı.


Dünya çapında 130’dan fazla ülkeden yaklaşık 1 milyon aktif kullanıcıya sahip olan alım satım platformu Binomo, ekosistemdeki tüm paydaşların yeni yılını kutlamak adına yeni bir adım attı. Bu kapsamda, 2023’te ustalaşmak için yararlı olacak beş beceri önerisi isimli bir liste hazırlayan Binomo, bu listeyle kullanıcılarının yeni yıldaki kişisel gelişim yolculuğunu desteklemeyi hedefliyor. Platform, 2023’ün yalnızca başka bir yılın takvimi değil aynı zamanda hayatımızdaki farklı bir aşama olduğunu vurguluyor. Peki Binomo tarafından hazırlanan ve bizi ustalaşmaya götürecek beş beceri önerisi neler?

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Yoga ile zihninizi ve bedeninizi rahatlatın

Yeni yılın kişisel gelişim yolculuğunda hem zihinsel hem de fiziksel sağlığımızı korumak adına fiziksel aktiviteler büyük önem taşıyor. Sağlığına dikkat eden birçok kişi çeşitli spor aktiviteleri yapıyor. Yoga, Hindistan’da ortaya çıkmış, zaman içinde dünyanın birçok bölgesine yayılmış ve günümüzde de sıklıkla tercih ediliyor. Farklı öğretilerden, nefes çalışmalarından ve egzersizlerinden oluşan yoga, insanların stresten uzaklaşmasına, zihnin rahatlamasına, vücudun esneklik kazanmasına ve postürel bozuklukların önüne geçilmesine katkı sağlıyor. Binomo’nun yeni yıl rehberinde de bulunan yoga ile sağlığınızı bir adım ileriye taşıyabilir, sakin zihninizle işleri daha verimli hale getirebilirsiniz.

Fiziksel mesafe ve hijyen ile sağlığınızı koruyun


Yeni yılda dikkat edilmesi gerekenlerin başında iyi bir sağlık durumu geliyor. Sağlıklı olmak, yalnızca performansınızı artırmakla kalmıyor, hayat kalitenizi de daha iyi bir seviyeye taşıyor. Bu noktada, özellikle kamusal alanlarda fiziksel mesafeye dikkat etmeniz ve hijyen kurallarına uymanız zararlı bakterilerden korunmanızı sağlıyor. Daha dirençli bir vücuda sahip olmak ustalık yolculuğunda sizi destekleyecek beceriler arasında yer alıyor.


Dijital bilgi kirliliğinden korunun

Günümüzde dijitalleşmenin hayatın her alanına nüfuz etmesiyle birlikte bilgiye erişim daha kolay bir hale geldi. Ancak özellikle sosyal medya platformlarında kaynağı belirsiz, yönlendirici ve yanıltıcı bilgiler bulunuyor. Böylesi zararlı enformasyon akışından korunmak yalnızca doğru bilgiye ulaşmayı sağlamıyor, aynı zamanda olumsuz enformasyonların hayatımızı negatif yönde etkilemesini de engelliyor. 2023’te dijital ortamdaki bilgi kirliliğinden korunma becerisi kazananlar daha berrak bir zihinle önemli başarılar yakalayabilir.


Ek gelir üretmek adına ticareti öğrenin


Küreselleşmeyle birlikte sınırların ortadan kalktığı, ticari faaliyetlerin arttığı ve farklı kültürler arasındaki alışverişlerin hız kazandığı birçok uzman tarafından dile getiriliyor. Tüm bu gelişmeler dünya ticaretini daha ileri bir seviyeye taşıyor. İnternet teknolojilerinin gelişmesi özellikle ticari faaliyetlerin yapılış yöntemlerini farklılaştırıyor. Tüm bunlar ışığında birçok kişi kendi rutin işlerinin dışında ek gelir yaratmak adına yeni stratejiler geliştiriyor. Bu noktada, ürün ve hizmet vererek maddi gelirlerini yükseltiyor. Öte yandan, mevcut paralarına değer kazandırmak için geleneksel borsalar ve kripto para piyasalarında alım satım işlemlerine yönelenler de bulunuyor. Yeni yılda kazancınızı artıracak ek gelir imkânları için ticari beceriler öğrenebilirsiniz. Binomo’nun beş beceri önerisinin bu maddesi kişisel gelişiminize büyük katkılar sunabilir, sizi finansal olarak destekleyebilir.


Pareto ilkesi ile esas olanı yapmaya çalışın

Yaklaşık yüz yıl önce İtalyan bilim insanı Vilfredo Pareto tarafından geliştiren 80-20 kuralı, sonuçların yüzde 80’inin nedenlerin yüzde 20’sinden kaynaklandığını öne sürüyor. Bu ilkeye göre keskin bir oran bulunmazken, oranlar örnekleme göre değişkenlik gösterebiliyor. Yani bu kurala göre hayatınızda karşınıza çıkan olayların esas olan yüzde 20’lik bölümüne odaklanırsanız, sorunlarınızın yaklaşık yüzde 80’lik bir dilimini halledebilirsiniz. Pareto ilkesi sayesinde zamanınızı daha verimli hale getirebilir, daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Bu bir İLANDIR.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.