DOLAR
32,5484
EURO
34,8443
ALTIN
2.433,95
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

25 yaşındaki Tuğçe’yi öldüren sevgilisi, ilaç içerek intihara kalkışmış

25 yaşındaki Tuğçe’yi öldüren sevgilisi, ilaç içerek intihara kalkışmış
REKLAM ALANI
14.01.2023 01:24
61
A+
A-

Tepebaşı ilçesi Yenibağlar Mahallesi’ndeki bir apartmanda oturan yaşlı bakım teknikeri Tuğçe Can, dün sabah çalıştığı özel huzurevine gitmek için evinden çıktı. Apartmanın girişinde 1,5 aydır görüştüğü sevgilisi Onur K., Tuğçe Can’ı sırtından, karnından ve boğazından bıçaklayıp, kaçtı.

class=”medyanet-inline-adv”>x 25 yaşındaki Tuğçe'nin korkunç sonu! Defalarca bıçaklanıp boğazı kesildi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR25 yaşındaki Tuğçe’nin korkunç sonu! Defalarca bıçaklanıp boğazı kesildiHaberi Görüntüle

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri, Tuğçe Can’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Can’ın cenazesi otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

YÜRÜRKEN YAKALANDI, İNTİHARA KALKIŞTIĞI BELİRLENDİ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, cinayetin şüphelisi olduğu belirlenen genç kızın 1,5 aylık sevgilisi üniversite öğrencisi Onur K.’yi kent merkezinde sokakta yürürken yakalayıp, gözaltına aldı. Sağlık kontrolü için Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürülen Onur K.’nin yakalanmadan kısa süre önce ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği belirlendi. Midesi yıkanan Onur K. yoğun bakımda tedaviye alındı.

class=”medyanet-inline-adv”>

TABUTUNA GELİNLİK ÖRTÜLDÜ

Eskişehir’de sevgilisi Onur K, tarafından bıçaklanarak öldürülen yaşlı bakım teknikeri Tuğçe Can’ın (25) cenazesi, hastanedeki otopsi işlemlerinin ardından ailesince alınarak Tepebaşı ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi Birlik Camii’ne getirildi. Genç kızın tabutuna gelinlik serilirken, bir alışveriş merkezinde temizlik görevlisi olan babası Bekir Can, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazına Tuğçe Can’ın yakınlarının yanı sıra çalıştığı özel huzurevindeki mesai arkadaşları da katıldı. Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım, namazdan önce cinayet şüphelisini insanlıktan nasibini almamış kişi olarak nitelendirerek şöyle konuştu:

Acımız, üzüntümüz büyük. Babasının, annesinin, kardeşlerinin, yakınlarının acısını biz de kendi yüreğimizde taşıyoruz. İnsanlıktan nasibini almayan merhametsiz, şefkatsiz, korkak biri tarafından vahşice, canice katledilen merhum kardeşimizi merhameti şefkat bol Rabbimize uğurluyoruz. Bir daha hiçbir kardeşimizin erkek kadın fark etmez böyle vahşice katledilmesine tanık olmayalım. Kelimelerin bittiği yerdeyiz, ne söyleyeceğiz? Ama Allah büyüktür, o hesap görücüdür. Hesap görücü olarak o yeter. Elbette bunu yapan burada cezasını alacak. Ama artık öyle bir ceza bulmak gerekiyor ki, caydırıcı olsun. Benim de 3 kızım var. Birisi aynı yaşta. Bu da olabilirdi. Her birimizin aynı olabilirdi, fark etmiyor. Kardeşimizin acısı bizim acımızdır.

ANNESİ ‘BENİ DE GÖTÜRÜN’ DİYEREK FERYAT ETTİ

Tuğçe Can’ın cenazesi kılınan namazın ardından kalabalığın omuzlarında cenaze aracına taşındı. Bu sırada caminin kapısında olan Tuğçe Can’ın annesi Emine Can, “Annem, kuzum. Hangi salona götürüyorlar annem? Hangi salona gidiyor benim kızım? Beni de götürün” diye feryat etti.

Tuğçe’nin ikizi Tuğba Can da kardeşinin tabutuna dokunarak gözyaşlarına boğuldu. Cenazede Tuğçe Can’ın yakınların yanı sıra CHP Eskişehir milletvekilleri Jale Nur Süllü, Utku Çakır Özer da yer aldı. Tuğçe Can, Asri Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

1O’DAN FAZLA BIÇAK DARBESİ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan ilk otopsi raporuna göre Tuğçe Can’ın 10’dan fazla bıçak darbesi sonucu öldürüldüğü ortaya çıktı.

class=”medyanet-inline-adv”>

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.  

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.