DOLAR
32,5295
EURO
34,8958
ALTIN
2.437,36
BIST
9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Ünlü oyuncudan ‘bikinili sahne’ itirafı!

Ünlü oyuncudan ‘bikinili sahne’ itirafı!
REKLAM ALANI
30.12.2022 03:11
69
A+
A-

Hollywood’un en ünlü ailelerinden Bill Hudson ile Goldie Hawn’ın kızı olan Kate Hudson’ın anne ve babası, o küçükken ayrıldılar. Annesi Goldie Hawn, 30 yılı aşkın süredir birlikte olduğu oyuncu Kurt Russell ile aşk yaşamaya başladı. Böylece Kate Hudson küçük yaşta babasından çok Kurt Russell tarafından büyütüldü.

class=”medyanet-inline-adv”>

Oyuncu bir ailede büyüyen Kate Hudson da bu çevreden uzak kalmadı ve kendisi de aynı alanda kariyer yaptı. 1998’de ‘Desert Blue’ adlı yapımla oyunculuğa adım attı. Ardından da ‘Almost Famous’, ‘About Adam’, ‘Raising Helen’, ‘Deepwater Horizon’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda yapımda rol aldı.

Kate Hudson'ın çocuk peşinde Yunanistan tatili

YAZI ARASI REKLAM ALANI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKate Hudson’ın çocuk peşinde Yunanistan tatiliHaberi Görüntüle

BİR KEZ EVLENDİ

Kate Hudson özel ilişkileriyle de sık sık gündeme geldi. 2000’de Chris Robinson ile evlenen aktirsin, Ryder Russell adını verdikleri bir oğlu oldu. Fakat çift, 2007’de boşandı.

Hudson, boşandıktan bir süre sonra meslektaşı Owen Wilson ve Dax Shepard ile aşk yaşadı. Sonrasında bir süre de Lance Armstrong ile birlikteydi. Jennifer Lopez’in eski nişanlısı olan Alex Rodriguez ile de kısa bir ilişki yaşayan Kate Hudson’ın hayatına, daha sonra Matthew Bellamy girdi. Ünlü isim, bu birlikteliğinden de Bingham adında başka bir erkek çocuk sahibi oldu.

class=”medyanet-inline-adv”>

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKate Hudson: Bana ne yaptınız böyle!Haberi Görüntüle

ESKİDEN ARKADAŞLARDI

Kate Hudson, şu anda Danny Fujikawa ile birlikte. İkilinin bu birlikteliklerinden yaklaşık üç yaşında Rani Rose adında bir kızları bulunuyor. Çift, romantik bir ilişkiye başlamadan önce uzun yıllar birbirlerini tanıyordu, ancak o dönemde arkadaşlardı.

HAVUZ SAHNESİNİ ANLATTI

Bir süredir ekranlardan uzak kalan 43 yaşındaki Kate Hudson, son olarak dijital bir platformda yayınlanan ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ filminde rol aldı. Filmini tanıtan ünlü isim, geçtiğimiz gün ‘This Morning’ programında yer aldı ve turuncu bir bikini giydiği havuz başı sahnesinden bahsetti.

Kate Hudson kızı Rani'nin meditasyon yaptığı anı paylaştı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKate Hudson kızı Rani’nin meditasyon yaptığı anı paylaştıHaberi Görüntüle

“HERKES HARİKA VAKİT GEÇİRİYORDU”

Ünlü isim, sunucular Holly Willoughby ve Phillip Schofield’e; oyuncuların geri kalanı sette alkollü içecekler tüketirken kendisinin bu konuda çekimser kaldığını ve sadece salatalıkla beslendiği bir diyet uyguladığını söyledi:

Diğerleri alkol alıyordu, ben ise ekibe katılabilmek için bikini sahnensinin çekilmesini bekliyordum. Herkes harika vakit geçiriyordu, ben de o sırada ‘şu salatalığı alayım’ dedim.

Söz konusu sahnede, omuzu açık fırfırlı bir bikini giyen ünlü isim, şezlonglarda arkadaşlarıyla buluşmak üzere havuz boyunca yürürken görülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKate Hudson iki yaşındaki kızıyla spor yaptıHaberi Görüntüle

“KAPISINI KIRACAKTIM!”

This Morning’deki röportajın başka bir yerinde Kate genel olarak çekimlerden ve projeye nasıl dahil olduğundan bahsetti. “İkinci bir film çekeceklerini öğrendiğimi Ryan Johnson’ın kapısını kıracaktım, ‘Ben de projeye dahil olmak istiyorum’ diyordum” şeklinde konuşan ünlü isim; sözlerine, “Koronavirüs yüzünden gerçekten birlikte kapalı kalmıştık. Delta varyantının tam zirvesiydi, bu yüzden hiçbir yere gidemiyorduk. Bir bar kiraladık, cinayet gizemleri yaptık ve sonra partiler verdik. Bu şekilde eğlenmeye devam ettik” diye devam etti.

class=”medyanet-inline-adv”>

“BABAM BANA ‘BIRDIE’ DER”

Güzel oyuncu ayrıca, canlandırdığı ‘Birdie Jay’ karakterinden ve bu ismin kişisel olarak kendisi için nasıl özel bir çekiciliğe sahip olduğundan bahsetti:

Babam bana Birdie der, benim lakabım her zaman Birdie olmuştur. Adım gerçekte bu olmamasına rağmen insanlar bana Birdie diye sesleniyordu ve ben iki kez düşünmeden cevap veriyordum.

43 yaşındaki Kate Hudson'dan şezlong pozu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR43 yaşındaki Kate Hudson’dan şezlong pozuHaberi Görüntüle

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.