DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Meral Akşener: Meydanın boş olmadığını Saraçhane’de gördüler

Meral Akşener: Meydanın boş olmadığını Saraçhane’de gördüler
REKLAM ALANI
23.12.2022 04:56
72
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu.

Akşener’in gündeminde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası vardı. 

“Bugün de, hizmetleriyle milletin kalbini kazanan bir belediye  başkanımızı, hukuksuzluk yoluyla diskalifiye etmeye çalıştılar” diyen Akşener, “Dün kendilerine yapılanları, bugün Ekrem Başkan’a yapmaya kalktılar. Ama artık bu meydanın boş olmadığını, Saraçhane’de gördüler” dedi.

İYİ Parti olarak İmamoğlu’nun yanında olduklarını söyleyen Akşener, “Bir saniye düşünmedik, bir dakika gecikmedik. Haberi alır almaz yola çıktık. Demokrasimizin sahipsiz olmadığını hatırlatmak için İstanbulluların iradesinin çiğnenemeyeceğini haykırmak için kaybetme korkusundan gözü dönenlere karşı dimdik durmak için Saraçhane’deydik” diye konuştu.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“ONLARDAN ÇOK KORKUYORLAR”

Muhalefetin güçlenmesinde Millet İttifakı’nın belediye başkanlarının da katkısı olduğunu söyleyen Akşener, “İşte bu yüzden de onlardan çok korkuyorlar. Milletimizin onlara olan sevgisini kıskanıyorlar. Onların önünü kesmek için her türlü rezilliği de yapıyorlar” dedi.

“BORCUN GEREĞİNİ YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

“Bu nedenle, onlara uzanan elleri kırmak, değişime inanan herkesin, boynunun borcudur” diyen Akşener, şunları kaydetti:

“Ben de 14 Aralık’ta, bu borcun gereğini yapmak için, yola çıktım. İstanbullunun iradesine, vurulmaya çalışılan darbeye karşı tıpkı 2019’daki gibi, Ekrem kardeşimizle omuz omuza durmaya gittim. Bundan yirmi sene önce, yaşadığı haksızlık karşısında nasıl Sayın Erdoğan’ın yanına koştuysam bu sefer de Ekrem kardeşimin yanına koştum. Bundan 20 sene önce nasıl Emine Hanım’ın yanına koştuysam bu defa da Dilek kızımın yanına koştum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.