DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Julia Roberts’ın 20 yıllık evliliğini George Clooney kurtarmış!

Julia Roberts’ın 20 yıllık evliliğini George Clooney kurtarmış!
REKLAM ALANI
30.12.2022 03:11
150
A+
A-

‘Erin Brockovich’ (2000) filmindeki rolüyle Oscar ödülüne layık görülen dünyaca ünlü ABD’li aktris Julia Roberts’ın, kameralardan uzak yaşadığı görüntü yönetmeni Danny Moder ile 20 yıllık evliliğinin, eski dostu George Clooney devreye girene kadar sarsıntılı bir dönemden geçtiği ortaya çıktı.

class=”medyanet-inline-adv”>

“DANY’YE FAZLA YÜKLENME”

RadarOnline’a konuşan bir kaynak, Roberts’ın iş yoğunluğu, Moder’ın kırmızı halıda eşinin yanında görünmek yerine sörf yapmayı tercih etmesi gibi nedenlerden dolayı çiftin arasında bir süredir sürtüşme olduğunu iddia etti. Clooney’nin nazikçe yakın arkadaşına “Danny’ye fazla yüklenme” tavsiyesinde bulunduğu, bu sayede evliliğin rayına oturduğu belirtildi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

“ARKADAŞLARI GERÇEĞİ BİLİYORDU”

Söz konusu kaynak, “Moder ve Roberts’ın ilişkisi için 2022’nin zor bir yıl olduğu zaten yakın çevreleri tarafından biliniyordu. Julia her şey yolunda gibi davranıyordu ama arkadaşları çiftin artık çok az görüştüğünü aylardır açıkça konuşuyordu. Roberts ve Moder birbirini hâlâ çok seviyor. George gibi iyi arkadaşları sayesinde yeniden toparlandılar” şeklinde konuştu.

class=”medyanet-inline-adv”>

21 YILLIK DOSTLUK

2001 yılında Steven Soderbergh’in yönetmen koltuğunda oturduğu “Ocean’s Eleven” filminde rol alan George Clooney (Danny Ocean) ve Julia Roberts (Tess Ocean), çekimlerde tanışmaları ile yıllarca sürecek bir dostluğa adım attı. Hollywood yıldızları, son olarak bu yıl sinemaseverlerle buluşan ‘Ticket to Paradise’da, kızlarının düğününü sabote etmek isteyen boşanmış bir çifti canlandırdı.

ÜÇ ÇOCUKLARI VAR

Julia Roberts ve Danny Moder’ın ikiz çocukları Hazel ve Phinnaeus 18, küçük oğulları Henry ise 15 yaşında.

GİZLİ AŞKIN İTİRAFI!

‘Friends’ dizisinin yıldızı Matthew Perry’nin (53) ‘Friends, Lovers And The Big Terrible Thing’ adlı anı kitabı geçtiğimiz ay yayımlandı. Perry, gündem olan kitabında, 1995 yılında Julia Roberts’ın Friends’te özel bölümde rol alması için gönderdiği yüzlerce faks mesajının aşka dönüştüğünü açıkladı.

Üç aylık mesaj flörtünün ardından aşk yaşayan Perry ile Roberts, dizide görülmelerinden iki ay sonra ayrıldı. Terk eden taraf Perry oldu. Ünlü aktör, “Çünkü ben Julia’yı taşıyamazdım, o beni eninde sonunda terk ederdi, acı çekmemek için ayrılan ben oldum” ifadelerini kullandı.

Yeni Ocean's filmi için efsaneler geri dönüyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRYeni Ocean’s filmi için efsaneler geri dönüyorHaberi Görüntüle

Julia Roberts'ın 8,3 milyon dolarlık evi çok konuşulacak

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRJulia Roberts’ın 8,3 milyon dolarlık evi çok konuşulacakHaberi Görüntüle

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.