DOLAR
32,6014
EURO
34,8276
ALTIN
2.504,60
BIST
9.464,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İran’da sular durulmuyor! Yeni açıklama geldi: Planlı terör

İran’da sular durulmuyor! Yeni açıklama geldi: Planlı terör
REKLAM ALANI
07.12.2022 01:52
46
A+
A-

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da mevkidaşı Bisera Turkovic ile görüştü. Ortak basın toplantısında konuşan Abdullahiyan, Bosna Hersek’i İran için dost ülke şeklinde tanımlayarak, “İran, Bosna Hersek’in zor zamanlarında yanında oldu, bundan sonra da desteğini sürdürecek. Bizim tutumumuz Bosna Hersek’in egemenliği ve toprak bütünlüğü şeklindedir” dedi.

class=”medyanet-inline-adv”>

“Hiçbir gösterici güvenlik güçleri tarafından öldürülmedi”

İran’da devam eden gösterilere değinen Abdullahiyan, protestoların İran ile ilgili gerçeği yansıtmadığını ve İran’ı merak edenlerin ülkeyi yakından görmeleri gerektiğini söyledi. Abdullahiyan, “İran’a yönelik insan haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle gösterilen her tepki asılsızdır. Hiçbir gösterici güvenlik güçleri tarafından açılan ateş sonucu öldürülmemiştir” ifadelerini kullandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Mahsa Amini’nin hayatını kaybetmesinin ardından İran’da 3’üncü ayına giren gösterileri, “Ülkede yaşananlar yabancıların müdahalesi ile planlı terörün zirve noktası” şeklinde değerlendiren Emir Abdullahiyan, “ABD’nin hedefi İran’ın petrolü ve enerji kaynakları. Bu nedenle de ülkemize karşı bir kampanya başlatmış durumdalar. İran ile alakalı medyada gördükleriniz gerçekleri yansıtmıyor” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRİran’da 5 kişiye daha idam cezasıHaberi Görüntüle

İranlı kadınlar Milliyet'e konuştu! Ne istiyorlar?, ahlak polisi kalktı mı?

İranlı kadınlar Milliyet’e konuştu!İranlı kadınlar Milliyet’e konuştu! Ne istiyorlar?, ahlak polisi kalktı mı?Haberi Görüntüle

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.