DOLAR
32,5940
EURO
34,8484
ALTIN
2.496,68
BIST
9.646,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş’tan Kılıçdaroğlu’na: Adaylığınızı ilan edin!

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş’tan Kılıçdaroğlu’na: Adaylığınızı ilan edin!
REKLAM ALANI
07.12.2022 01:56
81
A+
A-

Kurtulmuş’un açıklamalarından satır başları şöyle; 15 Temmuz’da hep beraber direnmiş bir meclistir. Gazi meclisi saygıyla selamlıyorum. Keşke kendisi burada olsaydı. Sayın Kılıçdaroğlu, konuşmalarının sonunda sayın Cumhurbaşkanına ‘tiran’ dedi. Halkta karşılığının kalmadığını söyledi. Biz de Kılıçdaroğlu’na diyoruz ki madem Recep Tayyip Erdoğan’ın halkta karşılığı yoktur, buyrun er meydanına adaylığınızı ilan edin. Zaten sayın Kılıçdaroğlu’nun buradaki konuşması bir cumhurbaşkanlığı adaylığı konuşmasıydı.

Salgın döneminin ekonomik ve siyasi koşulları başka. Bunların hepsinin ne olduklarını bilen ve bunlara karşı vaktinde tedbirleri almaya çalışan bir kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Enflasyon bütün ülkeleri etkileyen durumdadır. Rusya – Ukrayna savaşının getirdiği gerginlikler yepyeni bir dünyayı karşımıza çıkarmıştır. Türkiye başından itibaren gelişmeleri çok iyi takip etti. Daha güçlü üretimler yapacağız. Vatandaşımızın alım gücünü desteklemek için elimizden gelen her türlü desteği ortaya koyuyoruz.  Bu dönemde Türkiye 3 tane önemli noktada gerçekten pozitif ayrışma içerisindedir. 

TBMM’de bütçe görüşmeleri!TBMM’de bütçe görüşmeleri! Oktay: Türkiye ekonomisi olumlu yönde ayrıştıHaberi Görüntüle

6'lı masanın aday anketi! Bahçeli: Bana sorulursa tercihim sınıf arkadaşım

YAZI ARASI REKLAM ALANI

6’lı masanın aday anketi!6’lı masanın aday anketi! Bahçeli: Bana sorulursa tercihim sınıf arkadaşımHaberi Görüntüle

TÜRKİYE YÜZYILI

Büyük milletlerin büyük hayalleri olur. Türkiye Yüzyılı önümüzdeki dönemde bütün Türkiye’nin ortak hedefidir. Türkiye Yüzyılı, Türkiye’yi her alanda güçlü yapma yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, Türkiye dış politikada her alanda gücünü artırmaktadır. Bunlardan birisi NATO toplantısında terör örgütleri NATO tarafından listeye yazıldı. Özbekistan’da KKTC gözlemci ülke olarak kabul edilmiştir, bu önemli bir başarıdır. 

RUSYA – UKRAYNA SAVAŞI

İki ülke ile birlikte konuşabilen tek lider Erdoğan, görüşebilen tek ülke Türkiye’dir. Tahıl koridoru vasıtasıyla Türkiye önemli bir diplomasi başarısı kazanmıştır. Göç meselesi bir sebep değil onlarca meselenin sonucu olan bir gelişmedir. Türkiye Yüzyılı, Türkiye’yi bir teknoloji ülkesi haline getirme hedefidir. Dünya 5’ten büyüktür diyorduk ya BM’nin de IMF’nin de çok yakın bir zamanda yeniden kurulacağını göreceksiniz.

 

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİNDE GERGİNLİK

TBMM Genel Kurulunda bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı. TBMM Genel Kurulunda 2023 bütçe görüşmeleri devam ediyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş konuşma yaptığı esnada AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ile CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel arasında tartışma çıktı. Diğer milletvekilleri tartışmayı ayırmak üzere iki milletvekilinin yanına gitti. Bu sırada AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ile CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu arasında da tartışma çıktı. Diğer milletvekillerinin araya girmesiyle tartışma büyümeden yatıştırıldı.

 

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.