DOLAR
32,5400
EURO
34,8662
ALTIN
2.431,77
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

Aslı Baykal’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘hamburger’ göndermesi

Aslı Baykal’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘hamburger’ göndermesi
REKLAM ALANI
19.11.2022 01:51
63
A+
A-

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik bir göndermede bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Aslı Baykal, “Özgürlüğü ve demokrasiyi Türk milleti için istiyorum. Bu da Türk milleti ile beraber inşa edilir. Amerikan hamburgercisinde veya Londra tefecisinde değil. Özgürlükçü olmak için gayrı milli olmak zorunluluğu yoktur. Elbette özgürlükçü ve demokratım ve elbette milliyim. Benim çizdiğim siyasal model budur.” dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Başından beri görüşüyorum ben. Çünkü bir süre önce Deniz Baykal ile ilgili olarak Ali Mahir Başarır bir açıklama yapmıştı. Çok çirkin ve üzücü bir açıklamaydı o. Bunun üzerine Baykal’dan randevu aldım ve evine gittim. O dönemde Aslı Baykal da oradaydı. Bu tweetleri atınca hemen Aslı Baykal’ı aradım. “Ben bir kişisel çıkış içerisinde değilim. CHP’den istifa ettiğim doğrudur ama ben bir ilke tartışması yürütüyorum. CHP’nin kuruluş değerlerinden uzaklaştığını düşünüyorum” dedi. Türk siyasal yaşamının bir milli ve gayri milli unsurlar olarak ayrışmaya başladığını CHP’nin gayri milli unsurların arasında yer aldığını düşünüyor. AK Parti’ye katılacak şeklinde tweetler atılmıştı. Dedi ki, ‘Ben bir mücadele içerindeyim. O da CHP’nin bulunduğu yeri sorguluyorum. Çizgim milli bir çizgidir ama benim şu anda hiçbir siyasi partiyle bir angajmanım yok.”

Radikal demokrasi diye bir çıkış içerisinde olduğunu söyledi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Erdoğan, CHP liderinin iddialarına tepkisini sürdürdü:İftiranın hesabı elbette sorulacakHaberi Görüntüle

Aslı Baykal dün de sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu yola çıktığım zaman, babama komplo kuran gayrımilli odağın karşıma çıkacağını biliyordum. Görüyorum ki çok aceleciler. Onlarla elbette hesaplaşacağız.

Ama şimdi daha öncelikli bir gündemim var. Gayrımilli odağın iktidar olamayacağı bir teorik zemine katkıda bulunmaya çalışıyorum. Sonra onları cımbızımla teker teker toplayacağım.

 

 

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.